ticketsbg.com (logo image)
 
  :: Начало  |  :: Условия за ползване  |  :: Партньори  |  :: За нас  |  :: Контакти  |  Потребителска кошница (image) Кошница (0.00 лв.)
   
Category (image)

:: Биг бенд - БНР
:: Бутиков концерт-спектакъл
:: ВАУЧЕР
:: Детски мюзикъл
:: Информация
:: Класика
:: Класическа музика
:: Концерт
:: Концерти - ЕМФ 2020
:: Концерти на СО на БНР
:: ОНМ на БНР
line (image)


Login (image)
 
 
 
 
Забравена парола
 
Регистрирай се
 
line (image)


Advertise (image)
line (image)


Важно!!!
Съгласявайки се с Общите условия, давам съгласието си личните ми данни, предоставени във връзка с поръчката на билети да бъдат използвани за изпълнение на поръчката ми; давам съгласието си да получавам по email предложения и информация за промоции, предстоящи събития и други маркетингови активности на Кантус Фирмус АД.
ПОРЪЧКА И ДОСТАВКА НА БИЛЕТИ.

Как да направите поръчка? 
(Ръководство за покупка на билети - стъпка по стъпка) 

1. Изберете концерт от списъка със събития.
2. Изберете чрез натискане брой и местоположение на местата, като отворите карта на залата в квадратчето „Избери места”. Избраните места се оцветяват в червено.
3. Натиснете квадратчето „Добави в кошницата”.
4. Актуалното състояние на Вашата кошница се показва на екрана, при което можете да проверите дали поръчаните от Вас билети са тези, които искате. Ако искате да промените покупката, натиснете символа „Кошче за боклук”. Чрез него можете да извадите от Вашата кошница нежеланите от Вас билети.
5. Можете да добавите в кошницата билети за други събития, като натиснете  квадратчето „Купи още”.
6. Продължете поръчката с квадратчето „Потвърди”. Въведете Вашите данни във всички полета, отбелязани с червена звездичка. Изберете начин на заплащане. Добавете “v” в полето „Условия”, за да потвърдите  съгласие с Условията за поръчка и доставка на билетите. 
7. Натиснете квадратчето „Потвърди”. Сега Вашата поръчка е завършена. 
8. След като направите поръчка за концерт, до 72 часа в работен ден и 96 часа за почивните и празнични дни, очаквайте обаждане от наша страна. Ако не получите обаждане в рамките на горепосочения срок, значи поръчката е невалидна. Моля посочвайте актуален телефон, на който можете да бъдете открити.

Доставката на билети се извършва между 09:00ч. и 18:00ч. в срок от 5 /пет/ работни дни за София и 7 /седем/ работни дни за страната чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, и за същия период, когато плащането е извършено он-лайн, считано от датата на постъпване на средствата по сметката на  ticketsbg.com

ЗАПЛАЩАНЕ ОН - ЛАЙН

Закупуването на билети може да бъде извършено чрез MAESTRO, VISA и  MASTERCARD карти, като плащането ще бъде осъществено чрез УНИКРЕДИТ БУЛБАНК. За да ви обслужим он-лайн, са нужни най-малко 5 /пет/ работни дни преди датата на събитието. При плащане с карти, се дължи само куриерската такса, съгласно тарифите на "СПИДИ" - за София - 4.08 лв (4.90 с ДДС); за страната - 5.40 лв (6.08 с ДДС)


 НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ - ДОСТАВКА НА БИЛЕТИ ЧРЕЗ КУРИЕР.


Дължимата сума ще бъде заплатена на куриера от клиента при доставката на билет/и на указания от вас адрес.
Куриерската услуга се извършва от фирма "Спиди" съгласно техните тарифи и условия за доставка в София и страната - за София - 4.08 лв (4.90 с ДДС); за страната - 5.40 лв (6.08 с ДДС)
Такса наложен платеж - за всяка инкасирана от "Спиди" сума се дължи такса от 1% с ДДС върху събраната сума.
За доставка с фиксиран час или неработен ден + 2.00 лв (2.40 с ДДС)
Приоритетна доставка (изпълнява се при възможност) - доставка до/след фиксиран час или в часови интервал (не по-малък от 60 мин) - + 2.40 с ДДС
Срок на доставка:

Зона 1: Асеновград, Благоевград, Бургас, Варна, В.Търново, Г.Оряховица, Димитровград, Добрич, Дупница, Казанлък, Кърджали, Пазарджик, Перник, Петрич, Пловдив, Плевен, Разград, Русе, Сандански, Сливен, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол - 5 работни дни.

Зона 2: Айтос, Банско, Белово, Ботевград, Бяла (7100), Бяла Слатина, Видин, Враца, Габрово, Гоце Делчев, Дряново, Златица, Карлово, Карнобат, Кюстендил, Ловеч, Лом, Лясковец, Мездра, Момчилград, Монтана, Нова Загора, Нови пазар, Панагюрище, Пещера, Пирдоп, Поморие, Раднево, Разлог, Самоков, Сарафово, Свищов, Севлиево, Силистра, Смолян, Троян, Трявна, Чирпан - 7 работни дни.

При невъзможност за връчване на пратката при първото посещение, се оставя известие, в което се посочва телефон за връзка с ослужващ офис на СПИДИ, за да се уточни начин за доставка на пратката. Поръчките се доставят в рамките на работното време.

Цените на ticketsbg.com са същите както на касите, които продават билети за събитието.

Информация свързана със статуса на поръчките и плащанията може да получите на тел.: 

00359 885 504 912


ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА НА БИЛЕТИ

Не се приемат билети и възстановяват суми, освен ако събитието не се състои. В тoзи случай се възтановява само стойността, посочена върху лицевата страна на билета, и касовата бележка.
Не се възтановява стойността на билетите, при липсата на  касов бон.
Не се възтановяват направените разходи за куриер, пътуване или хотел.
1. За събития организирани от "Кантус Фирмус" АД, както и от други промоутъри, билети, закупени чрез сайта ticketsbg.com, чрез наложен платеж, могат да бъдат върнати, на касата на Кантус Фирмус АД ул. "Аксаков" №1, София, само ако събитието не се състои.
2. За събития, организирани от "Кантус Фирмус" АД, както и от други промоутъри за които билети са закупени чрез сайта на ticketsbg.com по банков път, сумата се възстановява единствено в брой на касата на "Кантус Фирмус". Не се извършва възстановяване на суми чрез банков превод или с кредитна операция по карта.
3. За концертите, за които ticketsbg.com е само посредник при продажбата на билети, ticketsbg.com възстановява стойността на билетите в сроковете уговорени с промоутъра на събитието.
При промяна на дата, място или час на обявеното събитие, билетите важат без презаверка и не се връщат, освен в случаите, когато от организатора е обявено друго. В такива случаи, тази информация ще бъде обявена на страницата на събитието за което се отнася на ticketsbg.com.

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Информацията от вашата регистрация в ticketsbg.com ще бъде ползвана единствено и само от/за ticketsbg.com и няма да бъде предоставяна на други лица, без изричното писмено разрешение на титуляра. Както и в случаи предвидени от закона.

БИЛЕТИ ЗА ХОРА С УВРЕЖДАНИЯ

Възможно е да запазите/закупите билети за места, приспособени за инвалидна количка за събития провеждани в зала "България". Информация относно такива билети може да получите на касата на Кантус фирмус в зала "България".

Билети: On-line на Ticketsbg.com


E-mail: n.vasileva@cantusfirmusbg.com - Информация
 тел. 02/980 - 47 - 87

 

"Кантус Фирмус" АД
София 1504
ул. Панайот Волов 3, ет 5
Тел:
00359 2 980-47-87
http://ticketsbg.com
info@ticketsbg.com
account@jazzfmbg.com
concerts@jazzfmbg.com
 © 2005-2009 Ticketsbg.com Всички права запазени  SSH design (image)