top of page

Sat, Apr 20

|

Sofia Live Club

Racconti Mediterranei

„Европейски музикален фестивал" и Италианския културен институт представят концерта „Средиземноморски разкази" (Racconti Mediterranei) на италианската вокалистка Фло.

Racconti Mediterranei
Racconti Mediterranei

Време и място

Apr 20, 2024, 8:00 PM – Apr 21, 2024, 12:00 AM

Sofia Live Club, Ндк, Бл. „България“ 1, 1000 София, България

Купи билет

КУПИ БИЛЕТ ОНЛАЙН

Билетите за вход на място са на стойност 35лв.

„Европейски музикален фестивал" и Италианския културен институт представят концерта „Средиземноморски разкази" (Racconti Mediterranei) на италианската вокалистка Фло (артистичен псевдоним на Флориана Канджано), с участието на музикантите Федерико Луонго - китара, Давиде Костальола - бас и Микеле Майоне – перкусии и барабани. Събитието ще ни отведе на въображаемо пътешествие в света на средиземноморските легенди и традиции: песни, разказващи за пътуващите в далечни земи кораби, за улова на риба в нощта на Сан Антонио - картини, които певицата умело представя чрез диалог на гласа и инструментите.

Авторка на песни, музика за театъра, малкия и големия екран, театрална и кино актриса, Фло е непредвидим и изискан творец на музикални истории и запленява публиката с плътния си глас и оригиналните си текстове. "Средиземноморски разкази" предизвиква изключителен интерес навсякъде, където е представян: в Италия, Австрия, Германия, Чехия и Словакия. Фло оставя следа с проектите си на най-значимите музикални фестивали по света в Европа, Южна Америка, Африка и Канада.

„Европейски музикален фестивал" се реализира от „Кантус Фирмус" с подкрепата на Министерството на културата и Столичната община. СОФИЯ ЛАЙВ КЛУБ ще отвори врати в 19.00.

Споиделете събитието

bottom of page