top of page

сб, 20.04

|

Sofia Live Club

Racconti Mediterranei

„Европейски музикален фестивал" и Италианския културен институт представят концерта „Средиземноморски разкази" (Racconti Mediterranei) на италианската вокалистка Фло.

Racconti Mediterranei
Racconti Mediterranei

Място и време

20.04.2024 г., 20:00 ч. – 21.04.2024 г., 00:00 ч.

Sofia Live Club, Ндк, Бл. „България“ 1, 1000 София, България

Повече информация

КУПИ БИЛЕТ ОНЛАЙН

Билетите за вход на място са на стойност 35лв.

„Европейски музикален фестивал" и Италианския културен институт представят концерта „Средиземноморски разкази" (Racconti Mediterranei) на италианската вокалистка Фло (артистичен псевдоним на Флориана Канджано), с участието на музикантите Федерико Луонго - китара, Давиде Костальола - бас и Микеле Майоне – перкусии и барабани. Събитието ще ни отведе на въображаемо пътешествие в света на средиземноморските легенди и традиции: песни, разказващи за пътуващите в далечни земи кораби, за улова на риба в нощта на Сан Антонио - картини, които певицата умело представя чрез диалог на гласа и инструментите.

Авторка на песни, музика за театъра, малкия и големия екран, театрална и кино актриса, Фло е непредвидим и изискан творец на музикални истории и запленява публиката с плътния си глас и оригиналните си текстове. "Средиземноморски разкази" предизвиква изключителен интерес навсякъде, където е представян: в Италия, Австрия, Германия, Чехия и Словакия. Фло оставя следа с проектите си на най-значимите музикални фестивали по света в Европа, Южна Америка, Африка и Канада.

„Европейски музикален фестивал" се реализира от „Кантус Фирмус" с подкрепата на Министерството на културата и Столичната община. СОФИЯ ЛАЙВ КЛУБ ще отвори врати в 19.00.

Споделете това събитие

bottom of page